Marmabehandling – Energipunktsbehandling

 

 

En unik ayurvedisk behandling där kroppens marmapunkter, med lätt fingerberöring, masseras med eteriska oljor för att få igång energiflödet i kroppen.

Genom pulsavläsning väljer vi olja som passar din specifika konstitution eller obalans. Oljan tränger ner i ditt energisystem och ger lindring och välbefinnande. Marmabehandlingen ger en djup avslappning och balansering av kropp, själ och livskraft. Bra behandling för återhämtning vid trötthet, nervositet, sömnlöshet och överansträngning. Kan förbättra immunförsvaret.

Marmapunkter är viktiga kommunikationscentra där kroppen och sinnet kommunicerar och punkterna står i relation till andra delar i kroppen. Stress och orenheter sätter sig i dessa punkter.
Marmapunkterna balanserar Vata, Pitta och Kapha (ayurvedisk indelning av egenskaper), som i sin tur styr över organens rörelse, metabolism och sammanfogande egenskaper.

Vid specifika problem rekommenderas tre behandlingar i tät följd. Ca 1 tim

Tänk på att ta på dig oömma kläder, då det kan bli någon oljefläck. Ta också med sjal/huvudbonad för att inte kyla ner ditt huvud efter behandlingen.

Tidsbokning sker via mobiltelefon 070-63660106 Carina Hördegård

Marma ansikte beskurenMarmabehandling beskuren