Ayurvedisk Hälsovägledning

 

 

Ayurvedisk Hälsovägledning

Likt en blomma som vi planterar, behöver vi ta reda på vad den vill ha för förutsättningar för att växa sig stark och frisk. Samma sak gäller oss människor. Vi är alla olika och behöver olika förutsättningar för att bli starka och friska. Det är få av oss som har den kunskapen. Detta kan du ta reda på med hjälp av en Ayurvedisk hälsovägledning.

GetAttachment[1]
En ayurvedisk hälsovägledning är helhetsbaserad och individuellt anpassad, beroende på ditt aktuella hälsotillstånd, din personlighetstyp och din livssituation.  Under en ayurvedisk hälsovägledning använder jag mig av bland annat puls-, nagel-, och tungdiagnostik och vi går igenom dina dagliga vanor (sömn, kost, aktivitet/vila osv.) för att kunna få en helhetsbild av det som kan förändras för att uppnå balans i livet.

Du får enkla men effektiva rekommendationer för dina dagliga rutiner, anpassade utifrån din konstitution (personlighetstyp), dina behov och din aktuella livssituation.  Rekommendationerna brukar innefatta kost, kosttillskott/örter, motion, levnadsråd, stödjande behandlingar.

För att underlätta nageldiagnostiken är det bra om dina naglar är omålade/obehandlade när du kommer på rådgivning.

Rådgivningen tar ca 1 ½ timma

Vem behöver en ayurvedisk hälsorådgivning?

 

Tidsbokning: mob 070 – 636 01 06 (tar emot i Vetlanda och Ramkvilla)Carina Hördegård Diplomerade Ayurvedisk Hälsovägledare

Välkommen!

Exempel på obalanser: värk, ont i leder och muskler, stress, problem med mage/tarm, sömnproblem, huvudvärk, ischias, migrän, ångest/oro, trötthet, kvinnliga problem (pms, klimakteriebesvär mm), manliga problem (prostatabesvär mm)….